1. ÖZCAN KARABAĞ......mat

Dörtgenler ve katı cisimler konuları anlatıldı. 10.sınıf kitabı tamamen bitirilmiştir.

2. Büşra Uslu- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Tüm fasiküller ve konular bitmiştir. Sınava yönelik tüm tekrarlar yapılmıştır.

3. Songül Ceran / Biyoloji Öğretmeni

Mayıs ayı Biyoloji ders içeriğinde; Güncel çevre sorunlarının sebeplerini ve olası sonuçlarını değerlendirildi. Öğrenciler Birey olarak çevre sorunlarının ortaya çıkmasındaki rolünü sorguladı. Yerel ve küresel bağlamda çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik çözüm önerilerinde bulunmaları sağlandı.

4. Sibel Erkan Dans Eğitmeni

Sirtaki
    Öğrendiğimiz adımlar müzikli ve müziksiz tekrar edildi.
    Sirtaki dansı duruş çalışmalarına devam edildi.

5. Handan TEPE/ Coğrafya Öğretmeni

Dünya ve Türkiye’de nüfus dağılışı ve nüfus piramitleri işlendi. Ulaşım yolları ve doğal afetler işlenerek müfredat tamamlandı.

6. Tarih Öğretmeni / Samiye YILDIRIM

Mayıs ayı içerisinde, Osmanlı Devleti’nin kara ve deniz politikaları, Saray ve devlet adamı yetiştirme, millet sistemi, lonca ve vakıf sistemi konuları işlendi. Testlerle ve tombala oyunu ile konular pekiştirildi.

7. Gökçe Taşkın/ Zeynep Zengin

Mayıs ayında Focus 3 kitabımız bitirilmiştir. Parts of the body, injuries, entertainment, crime and criminals konularının kelimelerinin yanısıra second conditional, wish/if only, reported speech ve the passive dilbigisi konuları işlenerek tüm konular tamamlanmış oldu. Ayrıca öğrenciler üniversite sınavında karşılaşacakları soru tipleriyle tanışarak örnek sorular çözme fırsatı buldular. Kelime oyunları oynayarak da hem bu senenin kelimelerini tekrar etmiş, hem de bir sonraki senenin kelimelerini görmüş oldular.

8. Aysun YILDIZ

Mayıs ayı içerisinde asitler ve bazların genel özellikleri günlük hayatta kullandığımız asitler ve bazlar , asit ve bazların metaller ile tepkimeleri , tuzların özellikleri , günlük hayatta kullanılan tuzlar konuları işlendi

Bir yanıt yazın