ŞUBAT

İNGİLİZCE SKILS- SONER BOYACIOĞLU

Do&Check 3 kitabındaki 12 test bitirildi. Skils Test 5 devam ediyor.

İNGİLİZCE VOCAB- NAZ AKSAY

Vocabulary Initial 3 kelime dergisinden ilk 3 bölümdeki kelimelere çalıştık, alıştırmaları çözdük. Bir önceki derginin testlerini çözüp kelime tekrarı yaptık. Pratik yapmak adına da yaprak testler aracılığıyla soru çözüp tekrar yaptık.

İNGİLİZCE GRAMMAR – YUNUS KARAKUŞ

Gerund infinives konu anlatımı yapılıyor, çıkmış örnek sorular gösteriliyor.

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI – VEYSEL OĞULCAN TÜNAY

11’inci sınıflarımızla Türk Dili ve Edebiyatı dersimizde Şubat ayında 10. fasikülümüzün işleyişini sürdürdük. Fiiller konusunun anlatımlarını gerçekleştirerek gerek fasikül içerisinde bulunan sorularımızla gerekse uygulama sorularımızla pekiştirmelerimizi gerçekleştirdik.

MATEMATİK- SERKAN GÜNDOĞDU-AHMET HOCA

Matematik Dersi için okul derslerimizle beraber TYT Hazırlık kapsamında tüm süratimizle devam etmekteyiz. Gerek çıkmış TYT-AYT Soruları, gerekse yaprak test ve kendi kaynaklarımızla öğrencilerimizi hazırlamaktayız.Şubat Ayı için işlenen konular ise şunlardır;
Birinci Dereceden Bir Bilinmeyenli Denklemler
Birinci Dereceden İki Bilinmeyenli veya Daha Fazla Bilinmeyenli Denklemler
Üslü İfade Kavramı
Üslü Sayılarda Dört İşlem
Üslü Denklemler
Üslü Eşitsizlikler

TARİH – SEMA SAĞLAM

Dünya gücü osmanlı yani Osmanlı Yükselme Dönemi ünitesine geçildi.Fatih Sultan Mehmet ve yaptığı fetihler anlatıldı.

COĞRAFYA- HANDAN TEPE

Coğrafya dersi 11. Sınıflar TYT konuları içeriğinde; sıcaklığın dağılışını etkileyen unsurlar bitirildikten hemen sonra, iklimler makroklima ve mikroklima olarak gruplandırıldı. Ardından her iklim türü görüldüğü yerin özellikleriyle açıklanarak incelendi. Çıkmış sorularla desteklenerek konu kavrama pekiştirildi.

FELSEFE – SEDAT TAKICI

15.yy ve 17.yy. felsefesinin genel özellikleri ve bu yüzyılın en önemli filozofların görüşü ve anlayışını soru cevap ve tartışma kültürü içinde ders anlatımı gerçekleştirilmiştir.

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ – AYSUN GENÇÇAKIR

Kuranı kerimde geçen önemli kavramları tanıdı
Kavramlar üzerinden pekiştirme yapılarak gördüğü kavramların güncel hayatındaki önemini kavradı.

Önceki Aylara Ait Bültenler