ŞUBAT

Do&Check 3 kitabındaki 12 test bitirildi. Skils Test 5 devam ediyor.

Yunus Karakuş
Gerund infinives konu anlatımı yapılıyor, çıkmış örnek sorular gösteriliyor.

Sercan Gündü ( İngilizce kelime)
Şubat ayında Session 15 e kadar geldik.

Veysel Oğulcan Tünay
TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI

11’inci sınıflarımızla Türk Dili ve Edebiyatı dersimizde Şubat ayında 10. fasikülümüzün işleyişini sürdürdük. Fiiller konusunun anlatımlarını gerçekleştirerek gerek fasikül içerisinde bulunan sorularımızla gerekse uygulama sorularımızla pekiştirmelerimizi gerçekleştirdik.

Matematik
Matematik Dersi için okul derslerimizle beraber TYT Hazırlık kapsamında tüm süratimizle devam etmekteyiz. Gerek çıkmış TYT-AYT Soruları, gerekse yaprak test ve kendi kaynaklarımızla öğrencilerimizi hazırlamaktayız.Şubat Ayı için işlenen konular ise şunlardır;

Birinci Dereceden Bir Bilinmeyenli Denklemler
Birinci Dereceden İki Bilinmeyenli veya Daha Fazla Bilinmeyenli Denklemler
Üslü İfade Kavramı
Üslü Sayılarda Dört İşlem
Üslü Denklemler
Üslü Eşitsizlikler

Sema Sağlam
Türk İslam Tarihi ünitesine geçildi.Türk İslam Devletleri hakkında bilgi verildi.

Handan tepe
Coğrafya dersi 11. Sınıflar TYT konuları içeriğinde; sıcaklığın dağılışını etkileyen unsurlar bitirildikten hemen sonra, iklimler makroklima ve mikroklima olarak gruplandırıldı. Ardından her iklim türü görüldüğü yerin özellikleriyle açıklanarak incelendi. Çıkmış sorularla desteklenerek konu kavrama pekiştirildi.

Sedat TAKICI
15.yy ve 17.yy. felsefesinin genel özellikleri ve bu yüzyılın en önemli filozofların görüşü ve anlayışını soru cevap ve tartışma kültürü içinde ders anlatımı gerçekleştirilmiştir.

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Aysun Genççakır
Kuranı kerimde geçen önemli kavramları tanıdı
Kavramlar üzerinden pekiştirme yapılarak gördüğü kavramların güncel hayatındaki önemini kavradı

Önceki Aylara Ait Bültenler