12D Sınıfı Eylül Ayı Bülteni

Sınıfımızda Eylül ayında yapılan eğitsel çalışmaları bu sayfada bulabilirsiniz.

1. Din kültürü ve Ahlak Bilgisi:Aysun Genççakır

İnanç konusu
    İman nedir iman çeşitleri
    İnanma biçimleri tanıtıldı
    önemli konular hakkında sınav odaklı notlar tutuldu

2. Tarih öğretmeni Sema Sağlam

Avrasya da ilk Türk izleri ve Ortaçağda Avrupa ünitesi işlendi.Üniteyle ilgili konu kavrama ve pekiştirme soruları çözüldü.

3. Naz Aksay

Gramer Dersi
    İlk dilbilgisi konusu olan Pronouns testleri ders içinde çözülerek bitirildi ve konu tekrarı yapıldı.
    İkinci konu olan Tenses konusuna geçildi. Konu anlatımı bitti ve ders içinde 20 soruluk yaprak testler vasıtasıyla konu pekiştirildi. 7 tane test çözüldü ve ders içinde sorular açıklandı. Önümüzdeki haftaya Grammar Question Bank – Tenses testleri ödev olarak verildi. Kontrol edilecek.

4. Anonim

Anlam bilgisi konusu olan Sözcük Anlam-Cümle Anlam-Anlatım Yöntemleri konuları bitirildi. Konu anlatım fasiküllerinde 1-2-3-4-5 bu konulara ait tüm sorular öğrencilerle birlikte çözüldü. Soru Bankalarında bu konularla ilgili bölümlerin çözülmesi ödev olarak bildirildi.

5. Anonim

Erhan ÇELİK

6. Yaşar Biter

Skills dersi: 1) reading(1-9) testler tamamlandı. 2)Practice And progress dergisi tamamlanarak ilgili test teknikleri kullanilarak sorularin tamamı çözüldü. 3) skills ( 1-3) testleri kelime ve test teknikleri ile çözüldü. 4) activity journal dergisinden cümle tamamla soruları devam etmekte.

7. Handan Tepe

Coğrafya dersinin Eylül ayı içeriğinde Paralel ve meridyen etkileri konuşularak saat hesaplamaları yapıldı. Ülkelerin bulunduğu Ulusal Saat Dilimleri (GMT) ‘nin ayarlanma mantığı verilerek, Türkiye’nin bulunduğu matematik konum hakkında bilgi verildi. Coğrafi koordinat konusu işlendi ve Dünya’nın günlük-yıllık hareketlerinin sonuçları işlendi.

8. Yunus karakuş

Vocab test 6 yapıldı. Vocab test 5 kahoot ile tekrar edildi.