ŞUBAT

Soner Boyacıoğlu (İngilizce)
Vocabulary 3 kitabından Part 5 Session 1-2-3 bitti. Session 4 devam ediyor.

Naz Aksay (İngilizce – Dilbilgisi)
Gerund & Infinitive & Participle konusu bitti, konu testleri öğrencilerle birlikte çözüldü.
Ardından 8.konumuz olan Noun Clauses’a başlandı. Anlatımı ve testlerin çözümü bitti.
Önümüzdeki hafta geçtiğimiz son 4 konunun genel tekrarını yapıp 9.konumuza başlayacağız.

Yaşar Biter (İngilizce – Skills)
3 Kargo ( Practice & Progress 3 bitti. Reading 25-26-27 ödev olarak verildi. Activity journal 3 ( vocabulary- grammar -skills ) gelecek hafta başlanacak.

Erhan Çelik (Türkçe)
10. Fasikülle birlikte eylem konusuna bitti, eylemsi konusuna başlandı. konunun işlenişi devam ediyor. Fasiküldeki pekiştirme soruları öğrencilerle çözüldü. Konunun soru bankasındaki testlerinin çözülmesi öğrencilere bildirildi.

Matematik
Şubat ayı içerisinde Matematik Dersi için önemli derecede yol aldık.En önemli ve kapsamlı kısım olan problemleri yarıladık.Bunun yanı sıra gerek çıkmış TYT-AYT soruları gerekse yaprak testlerimiz kendi kaynaklarımız ve etütlerimizle geçtiğimiz konuların unutulmaması için sürekli pekiştirme yaptık.Şubat ayı içerisinde işlenen konular ise şunlardır;
Özdeşlikler
Rasyonel İfadelerin Sadeleştirilmesi
Değişken Değiştirme ve Terim Ekleyip Çıkarma Yöntemi İle Çarpanlara Ayırma
Oran-Orantı
Orantı Çeşitleri
Sayı Problemleri
Kesir Problemleri
Yaş Problemleri
Yüzde Problemleri
Kar-Zarar Problemleri
Karışım Problemleri

Ümit Coşgun (Tarih)
18. ve 19. yüzyıllarda Osmanlı Devleti’nin siyasi varlığına yönelik tehditler ve Osmanlı – Rus İlişkileri konuları tamamlandı. Konu tamamlama testleri çözüldü.

Handan Tepe (Coğrafya)
Coğrafya dersi 12. Sınıflar Şubat ayı içeriğinde; kıyı tipleri görüldüğü yerlerle birlikte incelendi. Ardından Türkiye’nin ovaları, platoları, dağları harita üzerinde incelendi. Göller gruplanarak kavram haritası üzerinde açıklandı. Türkiye’de ve Dünyada yeraltı kaynakları tüm özellikleri ve farklılıklarıyla verildikten sonra, NÜFUS ünitesine başlangıç yapıldı.

Sedat Takıcı (Felsefe)
Din felsefesinin temel sorunları, Siyaset felsefesinin temel kavramlari, siyaset felsefesinin genel özellikleri sorularla pekiştirilerek ders anlatımı gerçekleştirildi

Aysun Genççakır (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi)
Mezhepler tarihi ünitesini işlendi