ŞUBAT

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Aysun Genççakır

Mezhepler tarihi ünitesini işlendi
Mezhep nedir ve konuya dair mezheplerin içeriklerini ortaya çıkış nedenlerini öğrendi
Din ve islam kültür ve medeniyet ünitesi işlendi
Kültürümüzü,tarihi eserlerimizi ve medeniyetimizeki sanatları ve eserlerini tanıdı

Matematik

Şubat ayı içerisinde Matematik Dersi için önemli derecede yol aldık.En önemli ve kapsamlı kısım olan problemleri yarıladık.Bunun yanı sıra gerek çıkmış TYT-AYT soruları gerekse yaprak testlerimiz kendi kaynaklarımız ve etütlerimizle geçtiğimiz konuların unutulmaması için sürekli pekiştirme yaptık.Şubat ayı içerisinde işlenen konular ise şunlardır;

Özdeşlikler
Rasyonel İfadelerin Sadeleştirilmesi
Değişken Değiştirme ve Terim Ekleyip Çıkarma Yöntemi İle Çarpanlara Ayırma
Oran-Orantı
Orantı Çeşitleri
Sayı Problemleri
Kesir Problemleri
Yaş Problemleri
Yüzde Problemleri
Kar-Zarar Problemleri
Karışım Problemleri

Yaşar BİTER

İNGİLİZCE-SKILLS DERSİ : 3 Kargo ( Practice & Progress 3 bitti. Reading 25-26-27 bitti. Reading 28-29-30 ödev olarak verildi. Activity journal 3 ( vocabulary- grammar bitti). Activity journal 3 skills sorularından devam edilmektedir.

Ümit Coşgun

18. ve 19. yüzyıllarda Osmanlı Devleti’nin siyasi varlığına yönelik tehditler ve Osmanlı – Rus İlişkileri konuları tamamlandı. Konu tamamlama testleri çözüldü.

Sedat TAKICI

Din felsefesinin temel sorunları,Siyaset felsefesinin temel kavramlari,siyaset felsefesinin genel özellikleri sorularla pekiştirilerek ders anlatımı gerçekleştirildi

Yunus karakuş

Noun clause testleri çözülüyor

Erhan Çelik – Türkçe

10. Fasikülle birlikte eylem konusuna bitti, eylemsi konusuna başlandı. konunun işlenişi devam ediyor. Fasiküldeki pekiştirme soruları öğrencilerle çözüldü. Konunun soru bankasındaki testlerinin çözülmesi öğrencilere bildirildi.

Bülent Aydın

Dış kuvvetler konusunu tamamladık konuya ilişkin geçmiş yıllardaki sınav sorularını çözdük ve değerlendirdik. Bu ay içerisinde derslerimizde bel soruluk coğrafya deneme sınavları çözdük. İşlediğimiz konuları haritalar üzerinden tekrar yapmaya yönelik çalışma yaptık ve tamamladık.

Naz Aksay

İngilizce – Kelime Dersi
Vocabulary Studies 3 kelime kitabına başlandı, ilk 5 bölümdeki kelimelere çalışıp alıştırmalar çözüldü.
Kitaptaki testlerden ilk 2 tanesi tekrar yapmak amaçlı öğrencilerle birlikte çözüldü.

Önceki Aylara Ait Bültenler