12U Sınıfı Mart Ayı Bülteni

Sınıfımızda bu ay yapılan eğitsel çalışmaları bu sayfada bulabilirsiniz.

1. Anonim

Mart ayı boyunca 10. fasikülde yer alan Eylem-Ek eylem-Eylemsi konuları işlendi. Konuların tüm pekiştirme soruları öğrencilere çözüldü. Soru fasikülü 10 da yer alan bu konularla ilgili tüm soruların çözülmesi öğrencilere bildirildi.

2. Erhan Çelik - Türkçe

3. Yaşar Biter

İNGİLİZCE GRAMMAR 1) Noun Clauses konu anlatımı ve tüm testleri ( 35-36-37-38-39-40) bitti. 2) Main course Grammar Book ( Test 1-3-4) 3) If Conditions Devam etmekte.

4. Anonim

Sercan Gündü (İngilizce /kelime)
    12-U sınıfıyla Mart ayında Session 5 Part 5 i tamamladık.Yaprak testleri yaptık, session testleri de tamamlamak üzereyiz.

5. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Aysun Genççakır

Günümüzde yaşayan Dinlerin tarihini ve Ritüellerini gördü
    Uzak doğu dinleri
    Konfüçyanizm ,Taoizm,şintoizm
    Semavi Dinler
    Yahudilik,Hristiyanlık,İslamiyet
    Hint ailesi dinleri
    Cayinizm,budizm,sihizm,hinduizm ve konuyu daha iyi pekiştirmek adına slaytlar sunuldu

6. Handan TEPE

Mart ayı 12. Sınıf Coğrafya tyt dersi içeriğinde nüfus piramitleri tekrar edilerek Dünya Nüfusunun Tarihsel Değişimine değinildi. Türkiye’de ve Dünya’da Nüfusun Dağılışı konusu sebepleri ile birlikte anlatılarak konu tammalama testi çözüldü. Ardından Göçler konusunda göç türleri tek tek açıklanarak göçün mekansal etkileri üzerinde duruldu. Konu tamamlama testi öğrenciler ile birlikte çözülerek Yerleşmeler konusuna geçildi. Yerleşmelerin tarihsel gelişimi ve yerleşmelerin dağılışını etkileyen faktörler anlatıldı. Doku ve şekil özelliklerine göre yerleşmeler konusu ile 6. Fasikül tamamlandı.

7. MATEMATİK

Mart Ayı içinde 6 numaralı Problemler 1 fasikülünü bitirip 7 numaralı Problemler 2 fasikülümüze geçiş yaptık. Her iki konunun TYT için önemi aktarılarak, sınavda çıkan soru sayıları ve son 20 yılın çıkmış sınav soruları ile anlatımlarımızı tamamladık. Soru çözüm etütleri ve konu anlatım tekrarları ile video destekli anlatımlarla konularımızın pekiştirilmesini sağladık.

İşlenen Konular
    Sayı Problemleri
    Kesir Problemleri
    Yaş Problemleri
    Yüzde Problemleri
    Kar-Zarar Problemleri
    Karışım Problemleri
    İşçi Problemleri
    Hareket Problemleri
    Grafik Problemleri
    Sayısal Yetenek Problemleri

8. Ümit Coşgun

Osmanlı Devleti’nde Modern Ordu Teşkilatı ve Yurttaş Askerliği, Ulus Devletleşme ve Endüstrileşmenin Sosyal Hayata Etkileri başlıkları tamamlandı. Konu Tamamlama Testleri çözüldü.

9. Soner Boyacıoğlu

Skills test 8-9-10 çözüldü. Reading test 25-26-27-28-29 çözüldü.

10. Sedat TAKICI

Sanat felsefesinde sanata farkli yaklaşımlar ve M.Ö 6 . yüzyıl ile M.S 2 .yüzyıl arasindaki felsefenin genel özellikleri ,temel problemleri ve düşünürlerinin doğaya bakış açıları aktarıldı.

11. Erhan Çelik - Türkçe

Erhan Çelik – Türkçe29 MAR 2021

Yaşar Biter29 MAR 2021

Anonim29 MAR 2021
    Sercan Gündü (İngilizce /kelime)

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Aysun Genççakır29 MAR 2021

Sayısal Yetenek Problemleri

Ümit Coşgun30 MAR 2021

Soner Boyacıoğlu30 MAR 2021
    Skills test 8-9-10 çözüldü. Reading test 25-26-27-28-29 çözüldü.

Sedat TAKICI31 MAR 2021