Okul ve Kurslarımızdaki COVID-19 Önlemleri ve Eylem Planımız

Sayın velilerimiz ve değerli öğrencilerimizin dikkatine,

Dilko Eğitim Kurumları olarak uzunca bir süredir dünya gündeminde olan yeni nesil korona virüsü ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Bu virüsün sebep olduğu COVID-19 salgınının ülkemizde de görülmesiyle birlikte aldığımız önlemleri ve hazırladığımız eylem planını tüm Dilko ailesi ile paylaşmak isteriz.

Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın 11 Mart 2020 tarihinde ülkemizde teşhis edilen vakayla ilgili yaptığı açıklamanın hemen ardından tüm okul ve kurs binalarımızda dezenfekte çalışması yaptırılmış olup temizlik çalışmalarındaki hassasiyet arttırılmıştır. Personel ve öğrencilerimize yeni nesil korona virüsten korunmak için alınabilecek önlemler hakkında bilgi verilmiştir.

Tüm okul ve kurslarımızın bağlı olduğu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan, eğitime 16 Mart itibariyle ara verilmesine ilişkin kararın ardından yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı neticesinde eğitimi aksatmamak adına sahip olduğumuz teknolojik imkanlar kullanılarak ilgili tarihlerde eğitim-öğretimin online olarak devam etmesine karar verilmiştir.

Bu doğrultuda Anadolu yakasındaki kolej ve YKS-Dil kurslarımız eğitim programlarına Dilko Connect Uzaktan Eğitim Sistemi’miz ile; Dilko English Yabancı Dil Kurslarımız ise uluslararası çözüm ortağımız Pearson’ın sunduğu online modüller ve bire bir online derslerle eğitime devam edeceklerdir. Bu eğitim süreçlerine dair detaylı bilgiler öğrenci ve velilerimize kurumlarımızdaki öğrenci işleri departmanları aracılığıyla iletilecektir.

Dilko Eğitim Kurumları olarak 1977’den beri öğrencilerimizin sağlığını her şeyin üstünde tuttuğumuzu bir kez daha vurgular, konuyla ilgili hassasiyetimizi başta veli ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Dilko Eğitim Kurumları