Dilko’nun 43 yıllık kurumsal tecrübesi ve modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrencilerimize yabancı dilde sağlam bir temel oluştururken onları en iyi lise eğitimine hazırlamakla kalmıyor, bilim ve sanatla yetişen 21. Yüzyıl bireyleri olmalarını sağlıyoruz. Öğrencilerimiz laboratuvarlarımız ve atölyelerimizde yapacakları çalışmalarla akademik anlamda çağın gereksinimlerini karşılayan, yetkin bireyler olarak yetişirken 1400 m2 kapalı ve 700 m2 açık alana sahip, ağaçlar içindeki kampüsümüzde ekoloji, müzik, dans ve sporla iç içe büyüyor.

Eğitim sistemimiz ve kampüste yaşam hakkında daha fazla bilgi alabilir ya da formu doldurak bizim size ulaşmamızı talep edebilirsiniz.

Okulumuzu Keşfedin!

Eğitim sistemimiz ve kampüste yaşam hakkında daha fazla bilgi alabilir ve aşağıdaki resme tıklayarak fotoğraf galerimize ulaşabilirsiniz.

EĞİTİM SİSTEMİMİZ

Dilko Eğitim Kurumları'nın 43 yıllık tecrübesi ve uzman akademik kadrosu tarafından hazırlanan eğitim sistemimiz hakkında detaylı bilgi alın.

ADAY ÖĞRENCİLER

Dilko Ortaokulu burs ve indirim kampanyaları, kampüs yaşamı, kayıt için gerekli belgeler ve kayıt sonrası süreçler hakkında detaylı bilgi alın.

VELİ BİLGİ SİSTEMİ

Dilko Ortaokulu'nda velilerimiz benzersiz rehberlik anlayışımız KIT Approach sayesinde öğrencilerinin gelişimlerini takip edebiliyor.

BİZE ULAŞIN

Sorularınız mı var? Kurumsal İletişim ekibimiz Dilko Koleji Ortaokulu ile ilgili tüm sorularınız için 7/24 çalışıyor. Hemen iletişime geçin.

Dilko Koleji Ortaokulu’nda eğitim 5.-6. sınıf eğitim modeli ve 7.-8. sınıf eğitim modeli olmak üzere ikiye ayrılmıştır.

5. Sınıflarda İngilizce ağırlıklı hazırlık sınıfı modeli uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz bu modelde haftada 20 saat İngilizce eğitim görerek tüm yabancı dil becerilerini bütünsel olarak geliştirme şansına sahip olurlar.

7. Sınıf itibariyle öğrencilerimiz Liselere Geçiş Sistemi’ne özel programlarıyla kendileri için en iyi liseye hazırlanmaya başlar. Milli Eğitim Bakanlığı’nın verdiği kitaplara ek olarak kurumumuzda LGS Hazırlık için Çalışkan Yayınları’nın kaynakları ve öğretmenlerimizin hazırladığı çalışma kağıtları kullanılır.

4 yıl boyunca özenle kurgulanmış eğitim programımızın tüm detaylarını keşfetmek ve için buraya tıklayın.

Sizi Arayalım

Örnek: 0500 123 45 67
3. Kişi ve kurumlarla paylaşılmamak kaydıyla, üyelik sözleşmesini kabul ediyor ve formda belirttiğim iletişim kanallarından bana ulaşılmasına izin veriyorum. Kurumunuzdan tarafıma yapılacak reklam, promosyon ve çeşitli kampanyalar dahil olmak üzere her türlü bilgilendirme amacıyla kullanılmasına muvafakat ettiğimi bildiririm.