Dilko Koleji 2020-2021 Yeni Sezon Formaları

Dilko Ortaokulu’nda yeni sezon formaları görücüye çıkıyor!

2020 yılının ilk aylarında 9., 10. ve 11. sınıflarımızın sınıf başkanlarıyla yaptığımız toplantı ile başlayan süreçte öğrencilerimizin isteklerini dikkate alarak tasarladığımız yeni sezon formalarımız karşınızda. Pandemi süreci sebebiyle ertelenen formalarımızın üretimi Kasım ayında tamamlanarak öğrencilerimizle buluşacak.

Kesin kayıt işlemi gerçekleşen öğrencilerimizin ek bir ücret ödemeksizin sahip olacakları standart takım Dilko Koleji okul kıyafetlerinin içeriği aşağıdaki gibidir:

Standart Takım

1 Adet Lacivert Tişört
1 Adet Siyah Tişört
1 Adet Lacivert Pantolon ya da Lacivert Etek
1 Adet Siyah Pantolon ya da Siyah Etek
1 Adet Füme Hoodie
1 Adet Lacivert Kolej Mont

Ürünleri ve beden ölçülerini incelemek için resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz.

Beden ölçülerinizi belirledikten sonra aşağıdaki formdan siparişinizi oluşturabilirsiniz..

SİYAH DİLKO KOLEJİ MONT ÇOK YAKINDA!

*Göğüs ölçüsü göğüs çevresini belirtmektedir. Ölçülerle ilgili belirtmek istediğiniz bir durum varsa formdaki “Açıklama” bölümünü kullanabilirsiniz.

Hemen Sipariş Ver

Beden seçiniz.
Bu alana belirtmek istediğiniz özel durumları yazabilirsiniz. (ÖRN: Çocuğumun göğüs çevresi beden tablosunda bulunmuyor. "A" ürününün Göğüs çevresinin X cm olmasını istiyorum.)
Bilgilendirme: Kişisel bilgileriniz siparişinizin güvenliği için istenmektedir. Sizin adınıza başkaları tarafından kıyafet siparişi verilmesini önlemek adına öğrenci işleri departmanımız sistemimizdeki bilgileri karşılaştırarak doğrulama yaptıktan sonra siparişiniz tamamlanır. Dilko Koleji bilgilerinizi hiçbir üçüncü şahıs ya da kurumla paylaşmamaktadır.