12H Sınıfı Eylül Ayı Bülteni

Sınıfımızda Eylül ayında yapılan eğitsel çalışmaları bu sayfada bulabilirsiniz.

1. Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi :Aysun Genççakır

İnanç konusu
    İman nedir iman çeşitleri
    İnanma biçimleri tanıtıldı
    önemli konular hakkında sınav odaklı notlar tutuldu

2. Tarih öğretmeni Sema Sağlam

Avrasya da ilk Türk izleri ve Ortaçağda Avrupa ünitesi işlendi.Üniteyle ilgili konu kavrama ve pekiştirme soruları çözüldü.

3. Naz Aksay

Kelime Dersi
    Vocabulary Studies 1 kitabındaki ilk 450 kelimeye çalışıldı ve kitaptaki alıştırmalar ders içinde ve öğrencilere ödev verilerek uygulandı. Tüm kelimelerin anlamları, kullanımları, eş anlamlı ve zıt anlamlıları üstünde duruldu. İlk 200 kelimeyi kapsayan 2 farklı quiz uygulandı, sonuçlar öğrencilerle paylaşıldı.
    20 soruluk yaprak testlerden 6 adet uygulandı. Testlerdeki önemli ve bilinmeyen kelimelerin üstünde duruldu ve pratik yapıldı.

4. Erhan Çelik

Anlam bilgisi konusu olan Sözcük Anlam-Cümle Anlam-Anlatım Yöntemleri konuları bitirildi. Konu anlatım fasiküllerinde 1-2-3-4-5 bu konulara ait tüm sorular öğrencilerle birlikte çözüldü. Soru Bankalarında bu konularla ilgili bölümlerin çözülmesi ödev olarak bildirildi.

5. Yaşar Biter

Skills dersi: 1) reading( 1-12) testler tamamlandı 2) Activity Journal ve practice and progress testleri ( 225/ 125) soru test teknikleri ve kelime çalışmaları ile tamamlandı. 3) skills ve consolidation testleri ( 200/ 100) sorulari cozuldu. YDS -2017 deneme sinavi sorularina baslanacak

6. Yunus Karakuş

Modals konu anlatımı bitti. Gr.Test 11-12-13 ve Gr.Activity 3 yapıldı.