Dilko’nun yabancı dil eğitimi alanındaki 43 yıllık kurumsal tecrübesi ve modern eğitim yaklaşımlarından gücünü alan Dilko Anadolu Lisesi, Türkiye’nin dilcilere özel ilk ve tek koleji olmanın yanı sıra, yarım asırlık bir geleneğin de bayrak taşıyıcısı olmanın gururunu yaşıyor.

9. sınıf itibariyle öğrencilerimize yabancı dilde sağlam bir temel oluştururken onları en iyi üniversite eğitimine hazırlamakla kalmıyor, yabancı dili günlük hayatlarına entegre edebilen, yaşadığı çağın gereksinimlerini yerine getirebilen 21. Yüzyıl bireyleri olmalarını sağlıyoruz. 11 ve 12. sınıfta uyguladığımız eşsiz akademik program sayesinde tüm dilcilere üniversite kazanma garantisi veriyoruz.

Okulumuzu Keşfedin!

Eğitim sistemimiz ve kampüste yaşam hakkında daha fazla bilgi alabilir ve aşağıdaki resme tıklayarak fotoğraf galerimize ulaşabilirsiniz.

EĞİTİM SİSTEMİMİZ

Dilko Eğitim Kurumları'nın 43 yıllık tecrübesi ve uzman akademik kadrosu tarafından hazırlanan eğitim sistemimiz hakkında detaylı bilgi alın.

ADAY ÖĞRENCİLER

Dilko Koleji burs ve indirim kampanyaları, kampüs yaşamı, kayıt için gerekli belgeler ve kayıt sonrası süreçler hakkında detaylı bilgi alın.

OKUL BİLGİ SİSTEMİ

Dilko Koleji'nde velilerimiz benzersiz rehberlik anlayışımız KIT Approach sayesinde öğrencilerinin gelişimlerini takip edebiliyor.

BİZE ULAŞIN

Sorularınız mı var? Kurumsal İletişim ekibimiz Dilko Anadolu Lisesi ile ilgili tüm sorularınız için 7/24 çalışıyor. Hemen iletişime geçin.

Dil Koleji Liseleri, kariyer ve meslek hedefleri Türkçe-Matematik, Sözel ve Yabancı dil alanları olan öğrencilerimize yönelik eğitim vermektedir. 11. ve 12. sınıfa geldiklerinde bu alanlardaki öğrencilerle hem okul müfredatı içinde hem de ek derslerle dershane formatında çalışmalar yapılmaktadır.

Tüm dersler öğrencilerin YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavlarına eksiksiz hazırlanmasını mümkün kılacak şekilde işlenecektir. YKS sınavları içinde yer alan TYT (Temel Yeterlilik Testi- tüm öğrencilerin girmesinin zorunlu olduğu bölüm) ile ADT (Alan Yeterlilik Testi) / YDT (Yabancı Dil Testi) sınavlarına hazırlık dershane formatında yapılacaktır.

4 yıl boyunca özenle kurgulanmış eğitim programımızın tüm detaylarını keşfetmek ve için buraya tıklayın.

İletişim ve Ulaşım Bilgileri

Dilko Kadıköy

Dilko Ziverbey

Dilko Bakırköy

Sizi Arayalım

Örnek: 0500 123 45 67
3. Kişi ve kurumlarla paylaşılmamak kaydıyla, üyelik sözleşmesini kabul ediyor ve formda belirttiğim iletişim kanallarından bana ulaşılmasına izin veriyorum. Kurumunuzdan tarafıma yapılacak reklam, promosyon ve çeşitli kampanyalar dahil olmak üzere her türlü bilgilendirme amacıyla kullanılmasına muvafakat ettiğimi bildiririm.