1. DKAB ÖĞRETMENİ \ Aysun

Felak suresi anlamını tanıdı
    Allah’ın (c.c.) Kulu Hz. Muhammed (s.a.v.)
    Hz. Muhammed’in (s.a.v.) insani yönünü ayetlerden hareketle yorumlar.
    Hz. Muhammed’in peygamberlik yönüyle ilgili özelliklerini ayırt eder.

2. Türkçe Öğretmeni/ Seda KÜLAH

Haber kipleri ve dilek-tasarlama kipleri işlendi, örnek etkinlikler yapıldı. Konunun benimsenmesi adına ödevlendirmeler yapıldı.
    Ek fiillerin işlevi açıklandı. Ek fiilin isme geldiğinde yüklem yapma özelliği etkinliklerle kavrandı. Basit fiil, birleşik fiil kavramları örneklerle sınıfta anlatıldı.
    Okuma derslerinde belirlenen kitaplar okundu. Sunumlar yapıldı. Yeni okuma kitabına geçildi.

3. Orhan demir - beden eğitimi öğretmeni

Masa tenisi dersine giriş yapıldı. Eğitsel oyunlar oynandı. Genel egzersizler yapıldı. Parkur kurulup çocukların becerileri gözlemlendi.

4. Mert Emre Yıldız - Müzik Öğretmeni

Koro ve müzik kulağı geliştirme çalıştırmaları piyano eşliğiyle yapıldı.

5. Sibel Erkan Dans Eğitmeni

Sirtaki
    Öğrendiğimiz figürler müzikli ve müziksiz tekrar edildi.
    Yeni adım çalışmaları yapıldı ve müzik eşliğinde çalışıldı.
    Sirtaki duruş çalışmalarına devam edildi.

6. Özge Patlar/Bilişim Teknolojileri

Matatalab robot ile kodlama yapıldı.
    Makey Makey kiti ile iletken cisim ile klavye çalışması yapıldı.

7. Songül Ceran

Mart ayı fen bilimleri dersi içeriğinde; Güneş enerjisinin günlük yaşam ve teknolojideki uygulamaları öğrenildi. Ayna çeşitleri ve kullanım alanları öğrenildi. Aynalarda oluşan görüntüler karşılaştırıldı. Işığın kırılması ince ve kalın kenarlı mercekler kullanarak gözlemlendi. Merceklerin günlük yaşamda kullanım alanlarına örnekler verildi. Yazılı hazırlık çalışmaları yapı

8. Sezinur Çalık Matematik

Mart ayında öğrencilerim, sayının belirli bir yüzdesini bulmayı,belirli bir yüzdesi verilen sayının tamamını bulmayı gördüler. Kâr , indirim , faiz gibi kavramları görüp yorumladılar. Daha sonra doğrular ve açılar ünitesine geçiş yapıp, paralel iki doğru arasındaki açıları yorumladılar. Yöndeş açı,ters açı, iç ters açı ve dış ters açıyı kavradılar. Örneklerini çözdüler.

9. İngilizce Zümresi

Mart ayında öğrencilerimizle “Reported Speech” üzerine yoğunlaştık. “Reported Speech: Present Simple, Past Simple, Present Perfect Tense, Would” cümlelerinin detaylarını ve yapılarını öğrendik. Aynı zamanda, 6. Ünite kapsamında “Good Health” başlığı altında İngilizce olarak hastalıkları öğrendik, sağlıkla ilgili olan online uygulamalar hakkında konuştuk. Son olarak, Stronger kitabimizdan LGS calismalari yaptik.

10. Serpil Çetinkaya / Görsel Sanatlar Öğretmeni

Sanat tarihinde kolaj ve asamblajın tarihi anlatıldı . Örnekler gösterildi . Belirlenen konular çerçevesinde grup ya da bireysel afiş tasarımı yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi konusunda topluca resimler ve pano hazırlandı. 21 Mart’ın önemine ilişkin öğretmenlerin boyayacağı çizimler, sınıfın tamamının katılımı ile hazırlandı .

11. Samiye YILDIRIM/ Sosyal Bilgiler

Mart ayı içerisinde; XV-XX. yüzyıllar arasında Avrupa’da yaşanan gelişmelerin günümüz bilimsel birikiminin oluşmasına etkisi, Özgür düşüncenin bilimsel gelişmelere katkısı, Üretimde ve yönetimde toprağın önemi, Üretim teknolojisindeki gelişmelerin sosyal ve ekonomik hayata etkileri konuları işlendi.

Yoruma kapalı.