Okul Kıyafetleri

Dilko Koleji Kıyafet Yönetmeliği

• Öğrenciler okula üniforma ile gelir ve okuldan üniforma ile çıkarlar. Dilko Koleji veli ve öğrencileri kayıt sırasında “Dilko Koleji Kılık Kıyafet Taahhütnamesi”ni imzalarlar.
  • Öğretmen kılık kıyafeti düzgün olmayan öğrenciyi müdür ya da müdür yardımcısına yönlendirir. Yönetmeliğe uymamakta ısrar eden öğrenciye gerekli ceza verilir.
  • Öğrenciler yağmur veya soğuktan korunmak için üniformanın üstüne bir giysi giyebilirler ancak bu giysi üniformanın yerini tutmaz.
  • Giysilerin üzerinde sadece Atatürk rozeti taşınabilir.
  • Erkekler sakal, bıyık ve favorileri tıraşlı olarak okula gelirler, saçlarını uzatamaz ve toplayamazlar. Kız öğrenciler saçları yüzlerini kapamayacak şekilde derli toplu okula gelirler. Saçlarını doğal olmayan renk tonlarına boyatamazlar.
  • Öğrenciler okulda piercing takamazlar. Göze batmayan bir yüzük, bir kolye ve sallantılı/halka olmayan küçük bir top küpe takabilirler. Makyaj yapılması yasaktır. Öğrenciler okula uzun tırnakla gelemezler ve sadece açık renk oje sürebilirler.
  • Etek boyu orta uyluk hizasından kısa olmamalıdır.
  • Okulda çalışan her görevli, okulun kılık kıyafetine uymayan öğrencinin dikkatini çekecektir.

KIZ ÖĞRENCİ

ERKEK ÖĞRENCİ

DİLKO KOLEJİ TİŞÖRTÜ

DİLKO KOLEJİ TİŞÖRTÜ

DİLKO KOLEJİ  PANTOLONU veya DİLKO KOLEJİ ETEĞİ

DİLKO KOLEJİ PANTOLONU

GRİ DİLKO KOLEJİ HOODIE (KAPÜŞONLU HIRKA)

DİLKO KOLEJİ MONT (TERCİHE BAĞLI)

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edin!