1. Türkçe Öğretmeni/ Seda KÜLAH

Tüm konular nisan ayında bitirilmişti. Bu sebeple konu tekrarları yapıldı. Sık sık deneme yapıldığından öğrencilerimin bu denemelerde yaptığı yanlışlar üzerinde duruldu ve analizler sırasında bu yanlışlar baz alınarak genel tekrarlara devam edildi.
    Öğrencilerimin en sık hata yaptıkları alanlar belirlendi ve onların bu konularla ilgili tahtada soru çözmeleri sağlandı. Öğrenciler soruları nasıl çözdüklerini diğer arkadaşlarına detaylıca açıkladılar. Metabilişsel öğrenme gerçekleştirildi.

2. DİKAB ÖĞRETMENİ/Aysun GENÇÇAKIR

İslam dininin temel kaynaklarını tanır
    Ayetlerden hareketle Kuran’ın ana konularını sınıflandırır
    Kuranı Kerim’in temel özelliklerini değerlendirir
    Hz Nuh un tevhide davetini özetler
    Üniteleri değerlendirme testleri çözüldü

3. Songül Ceran Fen Bilimleri

Mayıs ayı fen bilimleri ders içeriğinde; Konuların nisan ayın sonunda bitirilmesi ardından bolca deneme olan ve soru çözen her öğrencilerin yanlışları tek tek çözüldü ve bu yanlışlar çözülürken öğrencilerin dikkat etmeleri gereken yerler, konular ,hatalar üzerinde duruldu ve öğrenci ile bunlar konuşuldu. Öğrencilerin bu dönemde bol bol soru çözmeleri sağlandı.

4. Sibel Erkan Dans Eğitmeni

Salsa
    Öğrendiğimiz shine adımları müzikli ve müziksiz çalışıldı.
    Partnerli dans çalışmalarına devam edildi.
    Müzikalite çalışmalarına devam edildi.
    Koreografi çalışmaları yapıldı.

5. Sosyal Bilgiler Öğretmeni/ Samiye YILDIRIM

Mayıs ayı içerisinde, konular bittiği için öğrencilerin zorlandığı ve en çok yanlış yaptığı üniteler tekrar edildi. Deneme sınavlarında yanlış yaptıkları sorular tek tek çözüldü. Soru bankalarında yapılamayan sorular üzerine, soru üzerinde konu tekrarı yapıldı. 2018-2023 LGS çıkmış sorular (her ünite sonunda çözülsede tekrar çözüldü) çözüldü. Her ayın örnek soruları tekrardan çözüldü.

6. Zeynep ZENGİN/ Gökçe TAŞKIN - İngilizce Öğretmeni

Mayıs ayında son ünitemiz olan Natural Forces ünitesinin kelimeleri tekrar edilip etkinlikleri yapıldı. Sonrasında geriye dönük ünitelerin testleri çözülüp bol bol kelime tekrarı yapıldı. Kelimeleri pekiştirip daha iyi bir öğrenme sağlamak amacıyla ingilizce tabu oynandı.

7. Özge Patlar/Bilişim Teknolojileri

3D pen ile çalışmalar yapıldı
    Gezegen temalı unplugged kodlama yapıldı

8. Sezinur Çalık Matematik

Mayıs ayında öğrencilerimle konular bittiği için geriye dönük tekrar yaptık. Tüm ünitelerle alakalı yaprak testleri bitirdik. Geçmiş yılların Lgs sorularını inceledik.

Bir yanıt yazın